Κανονικά στο ΟΑΚΑ θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους», Παναθηναϊκός και Προμηθέας Πατρών

Κανονικά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, παρά το αίτημα του Προμηθέα Πατρών γι΄ αλλαγή της έδρας, θα διεξαχθεί την Κυριακή (9/05, 17:00), όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους «Αχαιούς».

Το αίτημα των Πατρινών προς την ΕΟΚ, αλλά και προς το «τριφύλλι» δεν έγινε αποδεκτό και το μόνο ερωτηματικό που υπήρχε, όσον αφορά την έναρξη του αγώνα, απαντήθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία με τον ορισμό της ώρας στις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Παναθηναϊκός – Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαϊου στις 20.00 στο ΟΑΚΑ. Το Σάββατο 8 Μαϊου στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ

Ενημέρωση προς τους διαπιστευμένους εκπροσώπους ΜΜΕ

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα λάβουν διαπίστευση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να γνωρίζουν πως, βάσει πρωτοκόλλου υγείας, ισχύουν τα εξής:

*Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις και στην κερκίδα Τύπου.

*Δεν θα μοιραστούν στατιστικά στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο το τελικό. Θα υπάρχει live στατιστική κάλυψη μέσω του https://www.sportstats.gr/eokbasket/tournaments

*Οι εκπρόσωποι Τύπου θα μπορούν να κινηθούν μόνο στην επιτρεπόμενη ζώνη. ΔΕΝ θα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια των ομάδων και γενικότερα στο επίπεδο του παρκέ. Εξαίρεση οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι.

*Στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί τόσο αύριο, όσο και σε αυτή μετά το τέλος της αναμέτρησης επιτρέπεται η παρουσία έως έξι δημοσιογράφων στην αίθουσα.

*Η χρήση μάσκας επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο.»Πηγή