Καλές εμφανίσεις για Γκολομέεβ και Χρήστου στο ISL

Ξεκίνησε απόψε, στη «Duna Arena» της Βουδαπέστης, η δεύτερη σεζόν του επαγγελματικού πρωταθλήματος κολύμβησης International Swimming League, που φέτος θα διεξαχθεί υπό μορφήν «φούσκας» στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, από τους έξι Έλληνες που έχουν δηλωθεί στα ρόστερ των δέκα ομάδων, μετέχουν οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, και οι δύο με την LA Current.

Ο Γκολομέεβ τερμάτισε τέταρτος στα 50μ. ελεύθερο με 21.10, πίσω από τον Γάλλο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου Φλοράν Μανοντού (Energy Standard), τον Αμερικανό σουπερστάρ Κάλεμπ Ντρέσελ (Cali Condors) και τον επίσης Αμερικανό Τζάστιν Ρες (Cali Condors).

Ο Έλληνας «ασημένιος» πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του στα 4Χ100μ. ελεύθερο, όπου κολύμπησε τρίτος και δημιούργησε διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες, κάνοντας το καλύτερο ενδιάμεσο 100άρι με (ανεπίσημο) χρόνο 46.26.

Ο Χρήστου συμμετείχε σε δύο «σκυταλοδρομίες», με τη δεύτερη ομάδα των LA Current. Στα 4Χ100μ. ελεύθερο, όπου έπεσε πρώτος, έκανε αξιόλογο χρόνο (47.69), αλλά η ομάδα του τερμάτισε όγδοη.

Στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική κολύμπησε το 100άρι του υπτίου σε 51.46, βοήθησε την ομάδα του να τερματίσει τρίτη και να δώσει πολύτιμους βαθμούς στην LA Current (η πρώτη ομάδα της οποίας πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα).Πηγή