Θυμωμένη η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ για τον Μπαπέ

Οξύνεται η σύγκρουση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν για τον Κιλιάν Μπαπέ, με τις συχνές δηλώσεις από την πλευρά της ισπανικής πρωτεύουσας να φέρνουν μεγάλο εκνευρισμό στους Παριζιάνους.

Τελευταίος που φρόντισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά» ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, δηλώνοντας ότι θα υπάρξουν νέα (για τον παίκτη) τον Ιανουάριο.

«Τον Ιανουάριο θα έχουμε νέα από τον Μπαπέ. Ελπίζουμε ότι από την 1η Ιανουαρίου όλα θα μπορούν να επιλυθούν», ήταν το συνοπτικό σχόλιο του Πέρεθ κατά την επίσκεψή του στο «El Debate», προκειμένου να μιλήσει για θέματα επικαιρότητας των «μερένχες».

Ο ίδιος στη συνέχεια προσπάθησε να τα «μαζέψει», ισχυριζόμενος ότι τα λόγια του παρεξηγήθηκαν: «Αυτό που είπα είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο έτος για να έχουμε κάποια νέα, σεβόμενοι πάντα την Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία έχουμε καλές σχέσεις».

Δικαιολογίες που, προφανώς, δεν έπεισαν, γιατί η απάντηση από τον αθλητικό διευθυντή της Παρί, Λεονάρντο, έφτασε αμέσως: «Είναι μόνο η πολλοστή φορά που επιδεικνύεται έλλειψη σεβασμού για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Κιλιάν», σχολίασε στην Equipe.

«Πρώτα ένας παίκτης της Ρεάλ (Μπενζεμά), μετά ο προπονητής (Αντσελότι) και τώρα ο πρόεδρος μιλούν για τον Κιλιάν σαν να ήταν ένας από αυτούς. Είναι μια έλλειψη σεβασμού που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή», υπογράμμισε σε υψηλό τόνο.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Φλορεντίνο ότι η αγορά είναι κλειστή, ότι μια σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχουν παιχνίδια μπροστά μας και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι. Σταματήστε το. Ο Κιλιάν είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν και η σχέση θα συνεχιστεί», κατέληξε.

Ο ίδιος ο Μπαπέ, σε συνέντευξη στην Equipe, δήλωσε: «Ζήτησα να φύγω και από εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να ανανεώσω. Ήθελα ο σύλλογος να ψάξει μια μεταγραφή για μένα, ώστε να έχει τα χρήματα για να αναζητήσει έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Ήθελα και οι δύο πλευρές να επωφεληθούν και να τελειώσουν αυτή την ιστορία με μια χειραψία».

Μια μεταγραφή που όμως δεν πραγματοποιήθηκε, τότε τουλάχιστον: «Ο σύλλογος αποφάσισε να μην με πουλήσει και φαινόταν καλό για μένα. Γιατί να φύγω; Νόμιζα ότι η εμπειρία μου στην Παρί είχε τελειώσει, ήθελα να ανακαλύψω κάτι άλλο. Αν είχα φύγει το καλοκαίρι, θα ήταν μόνο για τη Μαδρίτη».Πηγή