Θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας στηρίζει και αυτή

Συνάντηση με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, είχε στα γραφεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Παρίσι, ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, στο τραπέζι τέθηκαν και άλλα σημαντικά ζητήματα που δεν έγιναν γνωστά, με τον κ. Μπαλτάκο να ξεκαθαρίζει στο πλαίσιο της συνομιλίας, πως η FIFA θα έχει την απόλυτη στήριξη της ΕΠΟ, όπως το ίδιο πράττει και η FIFA απέναντι στην ελληνική ομοσπονδία.

Η FIFA στην ενημέρωσή της ανέφερε τα εξής:

«Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA Τζιάνι Ινφαντίνο στο Παρίσι, κατόπιν πρόσκλησής του. Ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε ότι προσβλέπει σε στενή σχέση με τη FIFA: «Ήθελα να πω στον κ. Ινφαντίνο ότι θα συνεργαστούμε με τη FIFA στην Ελλάδα, μπορούμε να βοηθήσουμε σε ό,τι σχεδιάζει να κάνει παγκοσμίως και θα στηρίξουμε τη FIFA όπως μας υποστηρίζει και αυτή», δήλωσε ο κ. Μπαλτάκος που εξελέγη πρόεδρος στις αρχές Ιουνίου.

Δικηγόρος στο επάγγελμα, ο κ. Μπαλτάκος διαθέτει μακρά ενασχόληση με το ελληνικό ποδόσφαιρο ως νομικός σύμβουλος της Ελληνικής Λίγκας. Πρόσθεσε ότι ήθελε επίσης να ακούσει τις απόψεις του προέδρου της FIFA για το ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο. «Υπάρχουν κάποια θέματα που ήθελα να συζητήσω μαζί του, το οποίο και έκανα, και επίσης να μου εκθέσει την άποψή του για το ποδόσφαιρο παγκοσμίως, την οποία επίσης είχα την ευκαιρία να ακούσω», είπε ο κ. Μπαλτάκος.

Ο κ. Ινφαντίνο παρέδωσε στον κ. Μπαλτάκο την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.Πηγή