«Θέλω μέσω της ΑΕΚ να ξαναπαίξω στην Εθνική»

Με συνέντευξή του στην αραβική ιστοσελίδα embotola.com ο Νορντίν Αμραμπάτ εξήγησε για είπε «όχι» στα περισσότερα χρήματα που θα έπαιρνε στη Σαουδική Αραβία, μπροστά στην ευκαιρία που του έδωσε η ΑΕΚ για να ξαναπαίξει στην Ευρώπη. 

Ο 34χρονος ακραίος επιθετικός τόνισε ότι «τα χρήματα δεν το παν», ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος παίκτης είπε: «Τα χρήματα στη Σαουδική Αραβία είναι τρεις φορές περισσότερα από αυτά που μπορώ να κερδίσω αυτήν την περίοδο στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. 

Θέλω όσο τίποτα άλλο να επιστρέψω στην εθνική ομάδα του Μαρόκου, γιατί πιστεύω στις ικανότητές μου. 

Είμαι 34 ετών, αλλά νιώθω ότι είμαι 28 και είμαι αισιόδοξος. 

Δεν θέλω να δίνω υποσχέσεις σε συνεντεύξεις Τύπου, αλλά να “μιλάω” στο γήπεδο. 

Θα προσπαθήσω να πείσω τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς να με καλέσει στην Εθνική. Είχα πολλές προσφορές από συλλόγους στην Ισπανία και την Ελλάδα, αλλά επέλεξα την ΑΕΚ. Επίσης είχα προσφορές κι από τη Σαουδική Αραβία. Δύο σύλλογοι με ήθελαν εκεί. 

Η φιλοδοξία μου να παίξω ξανά στην Ευρώπη ήταν μεγαλύτερη και ισχυρότερη από οτιδήποτε, αυτό θα μου επιτρέψει να ξαναφορέσω τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μαρόκου και επέλεξα έναν μεγάλο σύλλογο που θα ανταγωνιστεί για τίτλους.

Διαπίστωσα ότι η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη και η ΑΕΚ είναι μια οργανωμένη ομάδα που συνηθίζει να παλεύει για τίτλους. Συμμετείχε στο Champions League πριν από τρία χρόνια και ελπίζει την επόμενη σεζόν να είναι σε αυτή τη διοργάνωση.

Οι στόχοι μου με την ΑΕΚ είναι να προσπαθήσω να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αν και δεν είναι εύκολο έργο, γιατί υπάρχουν τέσσερις ή πέντε σύλλογοι με την ίδια φιλοδοξία, όπως ο ΠΑΟΚ με τον Ομάρ Ελ-Καντουρί και ο Ολυμπιακός με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί».Πηγή