Η ομάδα θα είναι πολύ δυνατή

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε δηλώσεις στη Nova, ως είθισται τις παραμονές εκάστης αγωνιστικής. Κι αν η μισή «δουλειά» έγινε εκκωφαντικά χθες, με την περιφανή νίκη (3-0) στο «Σουκρού Σαράτσογλου» επί της Φενέρμπαχτσε, απομένει να γίνει άλλη τόση, αφού ακολουθεί την Κυριακή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η περίσταση απαιτούσε βεβαίως και λίγο χιούμορ, οπότε ο Μαρτίνς δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει για τα… σιροπιαστά που ανέφερε χθες ο Γιώργος Μασούρας, κι αν αυτό θα καθιερωθεί πριν από τα δύσκολα παιχνίδια.

«Κανονικά ο Ερνάνι δεν επιτρέπει τέτοια πράγματα και ιδιαίτερα τις παραμονές των αγώνων. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθόλου. Ωστόσο κάποιες φορές γίνονται εξαιρέσεις, κι αυτή τη φορά ήταν εξαίρεση. Το βράδυ πριν από τον αγώνα το μενού είχε κάποια παραδοσιακά γλυκά. Γενικά ο Ερνάνι είναι αυστηρός και δεν επιτρέπει κάτι τέτοια, επομένως δεν νομίζω ότι θα επαναληφθεί πολλές φορές», είπε.

Όσο για το ποιο ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον αγώνα; «Ότι ήταν πολύ ευτυχισμένος και ήταν πραγματικά η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε πετύχει στις εφετινές διοργανώσεις. Από τη στιγμή αυτή και μετά όλος ο κόσμος έχει πειστεί για ό,τι λέω εδώ και καιρό: πως η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης, ότι θα είναι πολύ δυνατή και ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο για να ξαναβρεί τον εαυτό της. Αυτό ήταν όμως ένα παιχνίδι, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Αναφορικά με την προσέγγισή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, επισήμανε πως «η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ήδη παρελθόν. Μπορεί να ήταν σημαντικό για εμάς ότι νικήσαμε χθες και ότι προσθέσαμε βαθμούς στην κατάταξή μας στην Ευρώπη, αλλά και οι βαθμοί της Κυριακής είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε με νίκες. Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι οι νίκες είναι εφήμερες, ενώ μια ήττα μπορεί να σου κάνει ζημιά και να αργήσεις να επανορθώσεις».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν θα κάνει αλλαγές στο παιχνίδι της Κυριακής και για το πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση του Εμβιλά, ο Μαρτίνς απάντησε: «Θα γίνει εκτίμηση των παικτών, το ποιος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ποιος όχι. Θα χρησιμοποιηθούν οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν υπάρχει ανησυχία, γιατί έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Έχουμε λύσεις κι εναλλακτικές και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε. Για τον Εμβιλά ισχύει το ίδιο. Έχουμε 48 ώρες για να εκτιμήσουμε την κατάστασή του».Πηγή