Η… μεταγραφή του Μέσι στο Κάντιθ

Του Νίκου Αθανασίου 

Μπορεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους να μην είναι φέτος στο Παρίσι, εκείνος που μας είχε συνηθίσει στη Βαρκελώνη αλλά ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να παίζει… μεγάλη μπάλα στο επιχειρηματικό πεδίο.  Παρά τα προβλήματα στην πολυτελή εγκατάσταση του Σίτγκες, η οποία κινδυνεύει με κατεδάφιση, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ μεγάλωσε τον αριθμό των ξενοδοχείων που του ανήκουν. Νέα… μεταγραφή στην αλυσίδα MIM Hotels εκείνο στο Κάντιθ και συγκεκριμένα στη περιοχή Puerto Deportivo de Sotogrande.

Ο Μέσι ποντάρει σε έναν παραλιακό προορισμό, αφιερωμένο σε παραθεριστικό κοινό, λάτρεις του γκολφ, του πόλο και των θαλάσσιων σπορ όπως η ιστιοπλοΐα. Ένα ιδανικό θέρετρο, με τέλεια θερμοκρασία το καλοκαίρι, που βρίσκεται σε μια ξεχωριστή περιοχή, με αδιαμφισβήτητη ποιότητα στις εγκαταστάσεις του και υπηρεσία έτοιμη να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες. Επιπλέον, όπως και τα υπόλοιπα ξενοδοχεία της MIM, δεσμεύεται για το περιβάλλον και έχει τη σφραγίδα LEED , η οποία χορηγείται από το Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων των ΗΠΑ για την κατάσταση ενός βιώσιμου κτιρίου.

Όσον αφορά τα εγκαίνιά του, το MIM Sotogrande Club Marítimo ελπίζει να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό τον ερχόμενο Απρίλιο. Ένας χώρος που παρουσιάζει διακόσμηση από τον διάσημο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Pascua Ortega, ο οποίος το έχει ανακαινίσει διατηρώντας όμως τη γοητεία του περιβάλλοντος. Διαθέτει 45 δωμάτια με ντιζάιν με θέα στο λιμάνι του Sotogrande, τα πολυτελή γιοτ και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Μεταξύ άλλων ανέσεων, μπορεί κανείς να απολαύσει δύο εστιατόρια με βεράντες και ένα σπα .Πηγή