Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, με παρόντες στο πάνελ τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου και Κώστα Σλούκα, οι οποίοι δήλωσαν αισιόδοξοι πως θα συνδυαστούν με επιτυχίες.

«Επιλέξαμε να συνδυάσουμε το παλιό με το νέο. Επιστρέψαμε στη ερυθρόλευκη φανέλα με ρίγες για την πρώτη μας εμφάνιση. Η λευκή φανέλα έχει επτά κόκκινες ρίγες στο πλάι για ευνόητους λόγους», εξήγησε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.

«Η τρίτη φανέλα συνδυάζει το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο και το σχέδιο διαφέρει από τις άλλες δύο. Προσπαθούμε να είμαστε σταθεροί, αλλά και ευρηματικοί. Οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες από το επίσημο κατάστημα του Ολυμπιακού, από την GSA αλλά και διαδικτυακά, λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι της Ευρωλίγκας», πρόσθεσε.

Ο αρχηγός της ομάδας (Πρίντεζης) θυμήθηκε ότι «η φανέλα του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη που πήρα, αλλά πέρασε πολύς καιρός για να τη φορέσω. Στην αρχή βάζαμε ταινίες για να καλυφθεί το όνομα. Όταν μπήκε το όνομά μου, μετά από χρόνια, το εκτίμησα ακόμη περισσότερο».

Ο Παπανικολάου σημείωσε ότι «η πρώτη φανέλα που φόρεσα και με γέμισε συναισθήματα ήταν των Παμπαίδων σε ένα τουρνουά στη Ρουμανία. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός να φοράς το εθνόσημο. Κρατώ ακόμη και τώρα όλες τις φανέλες μου, μια από κάθε χρονιά».

Ο Σλούκας, τέλος, είπε: «Είμαι σίγουρος πως ο φετινός χρόνος θα είναι καλύτερος. Είναι σημαντικό ότι συνεργαζόμαστε με μια τέτοια εταιρεία και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι μαζί στο τέλος για να πανηγυρίζουμε. Θυμάμαι τη φανέλα του Ολυμπιακού που φόρεσα το 2008, ήταν το πρώτο επαγγελματικό μου παιχνίδι και την έχω κρατήσει ακόμη».Πηγή