Η ΑΕΚ έκανε επαγγελματίες τους Ρουκουνάκη και Κάτσικα

Δύο νέοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες προπονούνταν υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ, υπέγραψαν τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαιά τους στην ΑΕΚ, που είναι πενταετούς διάρκειας.

Πρόκειται για τον μέσο Κώστα Ρουκουνάκη και τον δεξιό μπακ Στέφανο Κάτσικα, αμφότεροι μέλη των τμημάτων υποδομής της Ένωσης μέχρι πρότινος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Κώστα Ρουκουνάκη και Στέφανο Κάτσικα από την κιτρινόμαυρη Ακαδημία. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές τους τελευταίους μήνες έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα στα Σπάτα.

Ο Κώστας Ρουκουνάκης εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ το 2019, έχοντας περάσει πριν από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού. Είναι γεννημένος στις 17 Ιουλίου 2001 και αγωνίζεται ως μέσος, όντας και μέλος της Εθνικής Ελλάδος U19.

Ο Στέφανος Κάτσικας γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2002 και ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2016, έχοντας κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U15, U16 και U17.

Κώστα και Στέφανε, η οικογένεια της ΑΕΚ σας εύχεται καλό ξεκίνημα στην επαγγελματική ποδοσφαιρική σας σταδιοδρομία και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας με την κιτρινόμαυρη φανέλα!».

 Πηγή