ΕΦΟΑ: Νέος πρόεδρος ο Σταματιάδης

Με 55 ψήφους και μετά από ένα ντέρμπι με τον έτερο υποψήφιο, ο Δημήτρης Σταματιάδης, είναι από σήμερα (30/03) ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις, με τον προκάτοχό του, Σπύρο Ζαννιά, να εκλέγεται εκπρόσωπος της ΕΦΟΑ στην ΕΟΕ.

Οι εκλογές εξελίχθηκαν σε ντέρμπι με νικητή τον μέχρι πρότινο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας Δημήτρη Σταματιάδη, ο οποίος είχε τη στήριξη του Σπύρου Ζαννιά.

Ο νέος «ισχυρός άνδρας» της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης συγκέντρωσε 55 ψήφους από τα 116 σωματεία, ενώ ο Θοδωρής Γκλαβάς έλαβε 52 προτιμήσεις και ο Γιάννης Σερκεδάκης 9.

Ο Δημήτρης Σταματιάδης είναι δικηγόρος και για πολλά χρόνια ήταν πρόεδρος του ιστορικού Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης. Υπήρξε από τους στενότερους συνεργάτες του μέχρι πρότινος προέδρου Σπύρου Ζαννιά και πλέον αναλαμβάνει τις τύχες του ελληνικού τένις για να το οδηγήσει την επόμενη 4ετια.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΦΟΑ πήρε τη θέση του εκπροσώπου της στην Ολυμπιακή Επιτροπή κερδίζοντας την Αγγελική Κανελλοπούλου (μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη) που κατέβηκε με τον συνδυασμό του Θοδωρή Γκλαβά.

Ο τελευταίος θα καταλάβει θέση συμβούλου στην Ομοσπονδία, από τη στιγμή που πήρε πάνω από το 25% των ψήφων.Πηγή