Επέστρεψε Τουρκία η Γαλατασαράι, ακυρώθηκε ο φιλικός με τον Ολυμπιακό

Η αποστολή της Γαλατασαράι, η οποία θα αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Η «Hurriyet» αναφέρει ότι τα μοριακά τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού της τουρκικής ομάδας δεν έγιναν αποδεκτά από τις Αρχές στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μετά από δύο ώρες παραμονής στο αεροδρόμιο, αποφασίστηκε η επιστροφή στην Πόλη.

«Αφού προσγειωθήκαμε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εκπληρώσαμε όλες τις διαδικασίες που ζήτησαν οι Ελληνικές Αρχές (όπως δοκιμή PCR τις τελευταίες 72 ώρες ή ταχεία δοκιμή αντιγόνου τις τελευταίες 48 ώρες, πιστοποιητικά εμβολιασμού)», ανέφερε η Γαλατασαράι.

«Αργότερα, ένας από τους Έλληνες αξιωματούχους, με μια δυσάρεστη και αλαζονική στάση, είπε ότι δεν αποδέχτηκαν τα τεστ PCR και ότι έπρεπε να υποβληθούν σε νέα οι παίκτες μας και όλα τα μέλη της αποστολής, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο μεταξύ των δύο χωρών.

Αφού περίμενε στο αεροδρόμιο για περίπου δύο ώρες, η αποστολή μας ξεκίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το πρόβλημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο».

Ο φιλικός ήταν προγραμματισμένος για αύριο (13/7, 21:15) και ήταν ο τελευταίος πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League.Πηγή