Εξασφάλισε μετάλλιο ο Σγουρόπουλος στο Ευρωπαϊκό U21

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος εξασφάλισε θέση στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Under 21, που διεξάγεται στο Σπα του Βελγίου.

Με τον αέρα του σταθερού πρωταγωνιστή σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις των νεαρών ηλικιών την τελευταία πενταετία, ρυθμό, συγκέντρωση και ποιότητα, το νούμερο 3 των αγώνων απέκλεισε στην 8άδα και τον Γάλλο Μπαστιέν Ρεμπέρ (Νο 5) με 4-1 σετ και μπήκε στα αυριανά ημιτελικά.

Μάλιστα, καθώς δεν υπάρχει παιχνίδι για τις θέσεις 3-4 γράφει και πάλι Ιστορία ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών. Ο Σγουρόπουλος θα περατώσει επιτυχώς την παρουσία του στις νεαρές κατηγορίες και το μόνο ερώτημα, που θ’ απαντηθεί την Κυριακή, είναι ποιο χρώμα θα έχει το μετάλλιο. 

Στους ημιτελικούς αντιμετωπίζει αύριο στις 12:40 Ελλάδας στο τραπέζι 1 τον Ρώσο (συμπαίκτη του στη Νόι Ουλμ) Λεβ Κάτσμαν, ο οποίος στα προημιτελικά ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο του Γερμανού Φάνμπο Μενγκ με 4-2.

Τα σετ του αγώνα με τον Ρεμπέρ ήταν 6-11, 11-8, 11-9, 11-8 και 11-4. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν ο Ρώσος Μαξίμ Γκρέμπνεφ με τον Γάλλο Ιρνβίν Μπερτρά
 Πηγή