ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζουν μαζί έως το «Παρίσι 2024»

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) για ακόμη έναν Παραολυμπιακό Κύκλο και συγκεκριμένα για την τριετία 2021-2024, δίνοντας συνέχεια στη συνεργασία των εννέα τελευταίων χρόνων.

Η ανανέωση του χορηγικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, Ανδρέας Καρταπάνης, με την πρόεδρο της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Ιωάννα Καρυοφύλλη.

Το νέο χορηγικό πρόγραμμα αφορά στις Εθνικές ομάδες, αλλά και τις ομάδες σχεδιασμού έως και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και προβλέπει τα εξής:

  • Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες (ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις), σε πανελλαδικό επίπεδο
  • Δωρεάν PCR test κατά την αναχώρηση αλλά και κατά την άφιξη εθνικών αποστολών που συμμετέχουν σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
  • Μεμονωμένες «υιοθεσίες» αθλητών/τριών 
  • Προμήθεια αθλητικού και αγωνιστικού εξοπλισμού για τη συμμετοχή των αθλητών/τριών σε Παγκόσμια πρωταθλήματα

«Νοιώθουμε τυχεροί που ένας Όμιλος κολοσσός, όπως είναι το ΥΓΕΙΑ, βρίσκεται δίπλα στην πολυομοσπονδία μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες, αλλά και τις ανάγκες της. Γιατί μόνο με δυνατές συμμαχίες, μπορεί ο αθλητισμός των ατόμων με αναπηρίες να αναπτυχθεί και να γιγαντωθεί. Αυτό επιδιώκαμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στο μέλλον», δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου χορηγικού προγράμματος η κυρία Καρυοφύλλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παραβρέθηκε και η τεχνικός σύμβουλος Ιωάννα Παδιώτη, η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ τίμησε τον κ. Καρταπάνη για την πολυετή στήριξη του ΥΓΕΙΑ (από το 2012 και τη διοργάνωση του Λονδίνου), προσφέροντάς του τα μετάλλια της ομοσπονδίας σε ειδικό πλαίσιο.Πηγή