«Δυο βήματα μπροστά», έγραψε η κόρη του Πελέ για τον πατέρα της

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Πελέ, συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στο παχύ έντερο, με την οικογένειά του να δημοσιεύει ένα βίντεο που δείχνει τον 80χρονο Βραζιλιάνο να χαμογελά, ενώ υποβάλεται σε φυσιοθεραπεία στο νοσοκομείο.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Σάντος και του Κόσμου της Νέας Υόρκης υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στις 4 Σεπτεμβρίου και βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Albert Einstein, στο Σάο Πάολο, τις επόμενες ημέρες.

Η κόρη του, Κέλι Νασιμέντο, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου ο πατέρας της κάνει ασκήσεις στα πόδια και στη συνέχεια «πυγμαχεί» με την κάμερα.

Το «μαύρο διαμάντι» παρακολουθούν δύο φυσιοθεραπευτές, ένας εκ των οποίων είναι η κόρη του.

«Σήμερα ήταν δύο βήματα μπροστά!» έγραψε η Κέλι Νασιμέντο, εννοώντας σε σχέση με προηγούμενη ανάρτηση που προειδοποιούσε τους θαυμαστές ότι η ανάρρωση του πατέρα της ήταν συχνά δύο βήματα μπροστά κι ένα πίσω.

Χθες τα ξημερώματα οδηγήθηκε σε εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από αναπνευστική αστάθεια, ως προληπτικό μέτρο. Στη συνέχεια, αφού η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε σε μονάδα ημι-εντατικής φροντίδας.

Πηγή: ReutersΠηγή