«Δεν μπόρεσα ν΄ αντέξω τη ψυχολογική πίεση»

Συναισθηματικά φορτισμένος από το ψυχολογικό βάρος, που όπως είπε, κουβαλούσε, επέστρεψε από το Τόκιο ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο, αλλά κάποια πράγματα δεν του επέτρεψαν.

Είπε χαρακτηριστικά: ««Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος. Αρκετά θα μπορούσα να πω, διότι δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα θελα. Είχαμε και διάφορα άλλα μικροπροβλήματα. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω θα τα πω. Είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία εκδίωκε τον προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια.

Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας.

Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε.»Πηγή