Αποφασίζει ο Λ.Αυγενάκης για το μέλλον της Football League

Την απόφαση να σταλεί επιστολή προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου ν΄ αποφασίσει για την κατάργηση της Football League, έλαβε με 13 ψήφους η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Στη διάρκεια της σημερινής (19/08) συνεδρίασης της Επιτροπής υπερψηφίστηκε η αναδιάρθρωση της Super League 2 και της Football League με 18 και 16 ομάδες αντίστοιχα για την σεζόν 2020-21.

Προβιβάζονται οκτώ ομάδες από τη Fοοtbal League στη Super League 2, με την πρόταση να συγκεντρώνει 13 ψήφους υπέρ, δυο κατά και ένα λευκό. Τα δύο «όχι» ανήκαν στους Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Τάκη Αγραφιώτη, το λευκό στον Μάκη Γκαγκάτση, ενώ απών ήταν ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Βέβαια, παραμένει ακόμα ανοικτή η κατάργηση της Football League και σε μια τέτοια περίπτωση οι ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους στη Super League 2.

Το… μπαλάκι θα περάσει στον Λευτέρη Αυγενάκη, αφού με 13 ψήφους υπέρ πέρασε η πρόταση να σταλθεί επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού, ο οποίος με νόμο θα πρέπει να καταργήσει την τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.



Πηγή