Ανανέωσε τον Στόουνς η Σίτι έως το 2026

Στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι θα παραμείνει τουλάχιστον έως το 2026 ο Τζον Στόουνς.

Ο διεθνήςκεντρικός αμυντικός υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας και  θα μείνει στο «Έτιχαντ» άλλα 5 χρόνια ( το ισχύον επρόκειτο να λήξει στο τέλος της επόμενης σεζόν).

Ο Στόουνς εντάχθηκε στο δυναμικό της Σίτι πριν από πέντε χρόνια, ενώ στη διάρκεια της θητείας του στους «σίτιζενς» έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Αγγλίας, δύο League Cup, ένα Κύπελλο και δύο Κομιούνιτι Σιλντ.

Ο ίδιος τόνισε ότι έγινε αυτό που ήθελε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος» είπε αρχικά και συνέχισε:  «Αγαπώ να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες ποιότητας εδώ και ξέρω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να κατακτούμε τρόπαια, κάτι που είναι ο βασικός στόχος μου. Το να δουλεύω μαζί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα) είναι ένα όνειρο. Με έχει διδάξει τόσα πολλά για το παιχνίδι κι αισθάνομαι ότι μαθαίνω κάτι καινούριο κάθε μέρα. Η επιτυχία που είχαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν απίστευτη. Το να είμαι μέρος της ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και απλά θέλω να συνεχίσω να νικάω. Αυτό είναι το καλύτερο μερος για μένα να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να ικανοποιήσω τις φιλοδοξίες μου.”

Προτεινόμενα για εσάςΠηγή