Ανακοίνωση της ΕΟΕ για τους δοκιμαζόμενους από τις πυρκαγιές

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση συμπαράστασης στους πληττόμενους από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών:

«H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η πατρίδα, θέλει να εκφράσει τη συμπαράσταση της σε όλους όσοι δοκιμάζονται από την πύρινη λαίλαπα που απειλεί ζωές, κατακαίει περιουσίες και καταστρέφει το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της χώρας.

Επίσης θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, σε όλους εκείνους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης και δίνουν κάθε ικμάδα της δύναμης τους, για να περισώσουν τις ζωές, τα σπίτια και τα δάση της Ελλάδας. Είναι άξιοι απόλυτου σεβασμού και εκτίμησης και όλες οι προσευχές μας, τους συνοδεύουν.

Με την ευχή να μην υπάρχουν θύματα από αυτή την ανείπωτη καταστροφή, ελπίζουμε ότι η πανηγυρική πρόκριση της Εθνικής ομάδας πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών, θα ανοίξει μία μικρή χαραμάδα χαράς και αισιοδοξίας στους Έλληνες, ειδικά σε όσους έχουν ήδη πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές».Πηγή