Αναβλήθηκαν οι αγώνες ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος

Η Super League ανέβαλε τους αγώνες της 16ης ημέρας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός και Ατρόμητος-Βόλος, λόγω των πολλών κρουσμάτων (επτά και άνω) Covid-19 στις τάξεις του Παναιτωλικού και του Ατρόμητου.

Έτσι, η πρώτη αγωνιστική το 2022 θα διεξαχθεί με πέντε αγώνες: ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ θα παίξουν σήμερα (4/1) και Λαμία-ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Άρης την Τετάρτη (5/1).

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».Πηγή