Ακόμη δύο αναβολές στην Α1 γυναικών

Την αναβολή των αναμετρήσεων της Α1 γυναικών, Πορφύρας-ΑΕΚ και Θέτις-ΠΑΟΚ αποφάσισε η ΕΟΠΕ, λόγω των τριών κρουσμάτων κορωνοϊού σε μέλη της ομάδας του Πειραιά, ενώ η αναμέτρηση του «Δικεφάλου» του Βορρά δεν θα πραγματοποιηθεί για προληπτικούς λόγους, από τη στιγμή που το περασμένο Σάββατο (20/02) είχε αντιμετωπίσει τον Πορφύρα.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας βόλεϊ αναφέρει: «O Α.Ο.Φ. Πορφύρας ενημέρωσε την Ε.Ο.ΠΕ. ότι, τρία μέλη της Ομάδας Γυναικών του Συλλόγου, που μετέχει στο Πρωτάθλημα Volley League Γυναικών 2020-2021 βρέθηκαν θετικά στα τεστ για ανίχνευση του ιού Covid-19.

Η Ε.Ο.ΠΕ. ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α. και ενεργοποιώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης αναβάλλει τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Β’ ομίλου Α.Ο.Φ. Πορφύρας – Α.Ε.Κ. που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 24/02/2021.

Για λόγους πρόληψης και αποφυγή εξάπλωσης του ιού Covid-19 και μετά από κοινό αίτημα των δυο Σωματείων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε και την αναβολή του αγώνα Α.Σ.Π. Θέτις – Π.Α.Ο.Κ. της Τετάρτης 24/02/2021, καθώς ο Π.Α.Ο.Κ. ήταν αντίπαλος του Α.Ο.Φ. Πορφύρα στον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου για την 8η αγωνιστική».Πηγή