Αγώνα δρόμου η ΑΕΚ για καθαρό ΟΑΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση και επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ, προκειμένου να ολοκληρωθεί έγκαιρα ο καθαρισμός του γηπέδου για να πραγματοποιηθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με το Βόλο, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.

Η επιχείρηση εκχιονισμού έχει ξεκινήσει αλλά χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια, τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και έξω από την εγκατάσταση.

Το σημαντικό είναι να πέσει το ύψος του χιονιού που καλύπτει τον αγωνιστικό χώρο αυτή τη στιγμή, ώστε να καθαριστεί το υπόλοιπο χωρίς να υπάρξει φθορά στον χλοοτάπητα. 

Αγωνιστικά, από την προετοιμασία λείπουν οι τρεις Ιρανοί (Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί) που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, ο Τσιντώτας που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση και οι Λάτσι, Γαλανόπουλος.

Ως εκ τούτου, ο Αργύρης Γιαννίκης χρειάστηκε να πάρει επτά παίκτες της Β΄ ομάδας για βγουν οι προπονήσεις, τους Μιτάι, Κοσίδη, Γιούση, Μουστακόπουλο, Τζούντα Γκαρσία, Παρρά και Κορνέζο.

Να σημειωθεί ότι από σήμερα, Πέμπτη, το προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρίσκεται πια σε πλήρη λειτουργία.Πηγή