Έξι νέα κρούσματα Covid-19 στην ΑΕΚ

Έξι νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τις νέες δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν στις τάξεις του συλλόγου σήμερα το πρωί (9/11).

Οι νέες περιπτώσεις αφορούν τους Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλο και Ινσούα, ενώ οι υπόλοιπες τρεις άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των θετικών στην Covid-19 σε 16, στην Ένωση.

Το… χορό από τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες είχε σύρει ο Μπακάκης, για να ακολουθήσουν οι Μάνταλος, Σάκχοφ, Χνιντ και Σβάρνας, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας με τον Άρη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.

Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».Πηγή