Η επιλογή αυτή θα επαναφέρει την αρχική σελίδα του site. Αποκατάσταση τυχόν κλειστά widgets ή τις κατηγορίες.

Επαναφορά

Ανακοινώνονται σήμερα το μεσημέρι οι βαθμοί των Πανελλαδικών εξετάσεων

panellinies-apotelesmata

Τέλος παίρνει η για χιλιάδες υποψηφίους μαθητές της Γ’ Λυκείου, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς στη μία το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα των Πανελλαδικών εξετάσεων σε όλα τα Γενικά Λύκεια της χώρας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 105.000 διεκδικούν 68.345 θέσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 7 Ιουλίου, ενώ οι βάσεις των σχολών, όπως κάθε χρόνο, ανεμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Εκτός από τις των υποψηφίων, στο φως της δημοσιότητας θα έρθουν και τα πρώτα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις επιδόσεις των μαθητών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πτώση των βάσεων έως και 1.000 μόρια.

Όλοι οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη βαθμολογία τους και μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ Α’ και ΕΠΑΛ Β’ (μαθήματα ειδικότητας) θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, στη μία το μεσημέρι, σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification