Η επιλογή αυτή θα επαναφέρει την αρχική σελίδα του site. Αποκατάσταση τυχόν κλειστά widgets ή τις κατηγορίες.

Επαναφορά

Πάνος Σκουρλέτης: δεν θα υπάρξει μείωση των επικουρικών συντάξεων

panos_skourletis

Ο υπουργός Εργασίας παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (04.05.2015) συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα υπάρξει των επικουρικών συντάξεων.

Παραδεχόμενος τις ασφυκτικές πιέσεις των δανειστών και των εταίρων, επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις κόκκινες γραμμές ενώ διαβεβαίωσε πως δεν θα κάνει παραχωρήσεις σε θέματα που αφορούν τα Εργασιακά και το Ασφαλιστικό.

Με αυτές τις ο κ. Σκουρλέτης ρίχνει την ευθύνη του αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων στην άλλη πλευρά, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τονίσει την ασφυκτική πίεση που δέχεται η χώρα, σχετικά με τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων και για το πάγωμα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων.

Ο υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι οι ηγέτες της Ευρώπης δεν θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός γεγονότος που θα βλάψει την Ευρώπη στο σύνολό της, αφήνοντας με τον τρόπο αυτό να εννοηθεί πως η κυβέρνηση ευελπιστεί σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους, σε πολιτικό επίπεδο, ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification