Η επιλογή αυτή θα επαναφέρει την αρχική σελίδα του site. Αποκατάσταση τυχόν κλειστά widgets ή τις κατηγορίες.

Επαναφορά

Όλα όσα δεν ξέρετε για το μόνιμο μακιγιάζ

monimo makigiaz

Το είναι ένας συνδυασμός τέχνης και επιστήμης με μοναδικό στόχο την άψογη εμφάνιση.

Πρόκειται για μια που χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά ή ακόμα και για να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες προσώπου ή σώματος.

Προέρχεται από τη σύγκλιση δυο τεχνών, του τατουάζ και του μακιγιάζ και ο σκοπός του είναι να αναδείξει ή να διορθώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά. Με το χρόνο κέρδισε τους δικούς του τίτλους τιμής, αποδεικνύοντας ότι είναι μία απλή και χωρίς κινδύνους αισθητική , που μπορεί να υπάρξει μόνη της αλλά και να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με τις τεχνικές μη παρεμβατικής αισθητικής χειρουργικής.

Όσον αφορά στην αισθητική του χρησιμότητα, απευθύνεται σε γυναίκες αλλά και σε άντρες που θέλουν να διορθώσουν, να τελειοποιήσουν ή να τονίσουν τα χαρακτηριστικά τους. Μας παρέχει την δυνατότητα επιλογής μεταξύ ενός φυσικού αποτελέσματος ή πιο έντονου ανάλογα με τις προτίμηση και την διάθεση μας.

Τα αποτελούν μέσο έκφρασης. Ξέρετε όμως πως το σχήμα των φρυδιών είναι αυτό που μπορεί να μεταβάλει την έκφραση μας ως προς την ένταση της αλλά και να δώσει μια άλλη εικόνα στο πρόσωπο μας; το κάνουν να δείχνει συμμετρικό και φωτεινό δημιουργούν ένα lifting-effect επηρεάζουν την έκφραση του προσώπου και τονίζουν στοιχεία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας επηρεάζουν επίσης το πλάτος και το μήκος της μύτης, του μετώπου, του προσώπου, καθώς και το σχήμα και τον όγκο των ματιών σας.

Το μόνιμο μακιγιάζ των ματιών μπορεί να υπογραμμίσει το βλέμμα ανάμεσα στις βλεφαρίδες και να τις κάνει να φαίνονται πιο πυκνές, να αλλάξει το σχήμα των ματιών (eye-liner) ή να τονίσει το ήδη υπάρχον.

Στα , με το μόνιμο μακιγιάζ, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής είτε ενός περιγράμματος σε φυσική ή πιο έντονη απόχρωση (lip-liner), είτε foul color, δηλαδή γέμισμα και μέσα από την γραμμή για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Άχρωμα, λεπτά ή ασύμμετρα χείλη ή ακόμα και ελλειπτικά χάρη στο μόνιμο μακιγιάζ μπορούν να γίνουν τέλεια και όσον αφορά το σχήμα αλλά και το χρώμα. Το μόνιμο μακιγιάζ είναι η ιδανική λύση πριν τη σιλικόνη ή το jel για όσες από εσάς το σκέφτεστε, σαφώς πιο οικονομικό και μακροχρόνιο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification