Η επιλογή αυτή θα επαναφέρει την αρχική σελίδα του site. Αποκατάσταση τυχόν κλειστά widgets ή τις κατηγορίες.

Επαναφορά

Ξεκινά σήμερα η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων σε 11 δήμους της Αττικής

ktimatologio

Σήμερα Δευτέρα (27.04) ξεκινά σε 11 της Αττικής η των κτηματολογικών στοιχείων.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά στους δήμους Ασπρόπυργου, Μάνδρας, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου, Αλίμου, Ελληνικού, Μοσχάτου, Ταύρου, Δάφνης, Υμηττού και στο Ίλιον.

Στους δικαιούχους έχουν ήδη αποσταλεί αποσπάσματα από τους Κτηματολογικούς Πίνακες, Διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί από κάθε πολίτη. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών τα αποσπάσματα έχουν σταλεί ταχυδρομικά.

Μέσω της ανάρτησης οι ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταγραφή των ιδιοκτησιών τους και να διορθώσουν τυχόν σφάλματα. Η διαδικασία αυτή διασφαλίζει ότι η θα ολοκληρωθεί σωστά και δεν θα υπάρχουν προβλήματα στη μετέπειτα λειτουργία του Κτηματολογίου. Συνεπώς, στη φάση αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη προκειμένου να αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Τα Προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένα επί δύο μήνες, με ημερομηνία έναρξης την 27η Απριλίου 2015.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Kyplex Cloud Security Seal - Click for Verification